Login/Registracija

HALID BEŠLIĆ: Spektakl u Sava Centru zakazan za 03. i 04. decembar!

Halid Bešlić, jedna od najvećih zvezda Ex Jugoslavije pokloniće se svojoj publici 3. i 4. decembra u Sava Centru i zapevati Miljacku, Beogradjanku, Zlatne Strune, Prvi poljubac, U Meni Jesen Je… kao i ostale mnogobrojne hitove. Umetnik iza koga je više od 30 godina karijere, hiljade koncerata kao i više miliona prodatih nosača zvuka, svojim božanstvenim glasom osvaja publiku koja zajedno sa njim kroz naboj emocija proživljava svaki otpevani takt.

IMG_0862

“Radujem se ponovnom susretu sa beogradskom publikom, posle skoro četiti godine. Sava Centar je za mene jedna od najlepših dvorana stare Jugoslavije, i posle toliko godina u meni budi jedan novi izazov , posebnu emociju kao i uspomenu na neko lepše vreme. Potrudiću se da svima koji budu sa mnom 3. i 4. decembra priredim da budu deo svojevrsnih noći i spektakla koji spremamo. Novi singl očekujem da bude spreman sredinom oktobra, što će ujedno biti i najava za beogradske koncerte.”  – napominje Bešlić.

IMG_0861

Ulaznice su u prodaji od petka 16.septembra, po cenema od 1600  do 2800 dinara na Blagajni Sava Centra, a organizatori koncerta  “KAMARAD PRODUKCIJA” koji su organizovali spektakularne osmomartovske koncerte Saše Matića, najavljuju da će i ovo biti prednovogodišnji spektakli koje nikako ne treba propustiti.

Tekst: Grand Portal