Login/Registracija

GRLI 16 GODINA STARIJEG GLUMCA: Milica Pavlović objavila vreli video, sve pršti od strasti (VIDEO)

Pevačica Milica Pavlović i glumac Miloš Timotijević vrlo brzo su postali omiljeni ljubavni par iz domaćih serija. Njih dvoje su zajedno radili na ostvarenju „Pevačica“ i narod se brzo privikao na to da su „njih dvoje zajedno“.

Mnogo se pisalo o tome kako je Milica reagovala na nešto slobodnije scene sa Timotijevićem, a da je glumica uživala u ovom projektu pokazala je kada je objavila video na kojem razmenjuje nežnosti sa glumcem.

 –Kakva je to energija kad se Miloš Timotijević i ja spojimo na setu. Gledam ovaj klip kroz prste, koliko se postidim – napisala je Milica.

Iako je, naravno, sve to gluma Milica Pavlović je jednom prilikom izjavila da ju je Timotijević poljubio na prevaru, a glumac je onda detaljno objasnio kako se ta scena dogodila.

To da sam Milicu poljubio na prevaru njena je interpretacija događaja. Ne krivim je zbog toga jer je iz njene perspektive to verovatno delovalo tako. Ja nju nisam prevario! Milica ne razume kako funkcioniše glumački posao i ne shvata da treba da se desi i ono što ne piše u scenariju – započeo je glumac i dodao:

Kada je reditelj rekao: „E ovde bi možda trebalo da se poljubite“, nju je uhvatila mala panika. Probali smo, ali ona prosto nije mogla da pređe preko toga. Nisam ni krenuo da je poljubim, a kada bi dolazio taj trenutak, ona bi blokirala. Prosto, nije profesionalac i ja je razumem – objasnio je Timotijević, a zatim otkrio kako je pomoću trika ipak uspeo da poljubi pevačicu.

Otišao sam u režiju i rekao im: „Zaboravite sve, sad idite tamo i recite joj da neće biti poljupca“. Pitali su me: „Pa šta ćeš da uradiš?“. „Samo joj recite tako“, odgovorio sam im. Kada su joj to rekli, ona se opustila, krenuli smo da snimamo scenu i ja sam je samo poljubio. I to je bilo to. To jeste trik, ali nije prevara. Posle toga je vrištala, bilo joj je užasno neprijatno. Imali smo dva, tri poljupca i ona je posle svakog vrištala koliko joj je bilo neprijatno – rekao je Timotijević ranije.

Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: Blic/I.Grk