Login/Registracija

Grandove cice se SKINULE i pokazale čime raspolažu! GORE DRUŠTVENE MREŽE!

Sezona bikinija je uveliko počela, a komentari fanova pršte na društvenim mrežama. Ekipa našeg portala napravila je top 5 listu bikini cica, a vi birate koja je najveća bomba ovog leta.

KATARINA GRUJIĆ


Katarina se kao i uvek odlučila za minijaturni bikini koji ističe njenu figuru i još jednom dokazala zašto je jedna od najatraktivnijih pevačica.

S obzirom na to da je jedna od onih koji najviše ulažu u svoj izled ne sumnjamo da će muški pol uživati i ovog leta.

MILICA PAVLOVIĆ


Nekadašnja takmičarka Zvezda granda, Milica Pavlović zapalila je Crnogorsko primorje svojim seksi pozama. Pevačica se ovog puta odlučila za nešto nežniji bikini.

TEODORA DŽEHVEROVIĆ


U trci za najatraktivniju pevačicu našla se i tinejdž zvezda. Teodora je među prvima otvorila sezonu bikinija, te se ovog puta odlučila za jagodice. Da li biste i Vi odabrali ovakav dezen?

MILICA TODOROVIĆ


Bivša pobednica takmičenja Zvezde granda je pokazala da prirodan izgled privlači pažnju. Milica je odabrala sigurnu varijantu crnog bikinija i pridobila simpatije svojih pratilaca.

JELENA KOSTOV


Nesumnjivo je da je Jelena dovela svoju liniju do savršenstva. Ona je odabrala crveni bikini, a zbog njenih atrubuta muškarcima neće biti lako.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović