Login/Registracija

GRAND MAGAZIN: Uz Igora o humanosti, muzici i sportu!

Današnji Grand Magazin donosi zanimljive goste ali i teme o kojima će voditelj Igor Ćurčić sa njima razgovarati.

14483826_10210183157640692_149415352_n

O najvećem muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ na Balkanu, govoriće Željko Vasić, kako o svojoj ulozi u ovom spektaklu, tako i o novitetima u poslu ali i redovnom učešću na humanitarnim koncertima. Pomaganje drugima je posao ali i zadovoljstvo za Milku Milovanović Minić koja sa uspehom vodi Centar za brigu o deci, starima i osobama sa invaliditetom „Novi Beograd“. Igor će ovog utorka ugostiti i teško obolelog dečaka Andreja Petrović,a zajedno sa mamom Jelenom. Andrej od rođenja boluje od cerebralne paralize a gledaoci će čuti sa čime se sve suočavaju osobe obolele od ove teške bolesti, ali i na koji način svojim prilozima mogu pomoći da se plati njegovo skupoceno lečenje.

O položaju žena u današnjem sportu govoriće bivša šampionka Evrope i jedna od naših najuspešnijih kajakašica Nikolna Moldovan, ali i jedna od talentovanijih domaćih fudbalerki Jovana Stojanović, koja već nekoliko sezona sa uspehom branii boje Crvene Zvezde.

O poslu na prekookeanskom kruzeru u domaćoj javnosti govori se često kao o ostvarenju snova za mlade u Srbiji, a da li je to zaista tako i koliko je taj posao ustvari human za one koji krenu u potragu za boljim životom, otkriće nam Nataša Šiljković koja se pre skoro dve godine upustila u ovu, kako kaže najveću životnu avanturu.

Druženje započinjemo tačno u podne, tri i po sata uživo.

Tekst: N. Mitrović / Foto: Z. K. Munja