GRAND MAGAZIN: Treniranje živaca – prećutati ili sasuti sve u lice?

U disciplini treniranje živaca, postoje oni koji su samokontrolu doveli do maksimuma i oni koji „planu“ čim ih malo čačnete. Pa, se tako dešava da neke svađe među javnim ličnostima čitamo u nastavcima, a opet ima poznatih koji se ne daju isprovocirati. O ovoj temi, diskutujemo ovog petka u emisiji Grand magazin. A u podne vas pozdravljaju Katarina Obradović i Goran Jovanović.

006f89e6dc1d36b005bd54b395b71ab6aa2efaa2

Ko će nam bolje odgovoriti na pitanje o živcima, nego psihijatar Jovan Marić. Sa njim će u centralnoj temi diskutovati pevačica Goca Stojićević. Da upotpune priču, kao i svakog petka, tu su prilozi Lare Golubović. U nastavku Grand magazina, družićemo se i sa mladim pevačima, pobednikom i vicešampionom desete sezone takmičenja za „Zvezde Granda“ Ibrom Bublinom i Semirom Jahićem. Žena o kojoj se mnogo pisalo i pričalo poslednjih meseci i to ne samo zbog sjajne glumačke karijere, nego i zbog privatnog života, Neda Arnerić doći će u emisiju oko 14 časova.

Budite uz Grand magazin od podneva, pa sve do 15.40 jer pored sjajnih gostiju i zanimljive teme, obećavamo i odličnu muziku.

Foto: Grand online,
Autor: Grand online