Login/Registracija

GRAND MAGAZIN: Počnite dan sa Majom Nenadić!

Kao što ste navikli i ovog utorka se u Grand Magazinu družite sa Majom Nenadić! Ono na šta nas je navikla ova lepa voditeljka su sjajni gosti i najbolja Grandova muzika!

14795640_1725932361063178_1679719633_o

Nakon hita dana, i pročešljavanja najzanimljivijih dešavanja sa društvenih mreža, Maji će se u studiju prudružiti Bogdan Ilić i Aleksa Stanković šampioni u Esportu, a ono što će vam najviše privući pažnju jeste da je Aleksa upravo predvodio našu reprezentaciju koja je u Koreji osvojila prvo mesto u Esportu!

Navikli ste da uvek volimo da pričamo o životinjama, te će nam u studio doći dve kraljevske pudle zajedno sa Draganom Milutinovićem koji će nam otkriti da su upravo ove dve pudle juniorski prvaci Srbije! Posle sjajne emisije Zvezde Granda koja je oborila sve rekorde gledanosti, Maji u studio dolazi Izvorinka Milošević sa svojom novom pesmom, i Saša Kapor koji će pričati o uspehu svog novog albuma! Maja će ugostiti i glumca Žarka Stepanova, ali i Slobodana Rakovića bivšeg ambasadora u Tunisu, i Lasla Totija novinara, a sve povodom većeri posvećenoj Jaseru Arafatu dobitniku Nobelove nagrade za mir!

Vidimo se u podne!

Tekst: N. Mitrović / Foto: Privatna arhiva