Login/Registracija

GRAND MAGAZIN: Kako se leči ženska ljubomora?

blogomanija

Da li je žena ženi najveći neprijatelj? Veći i od celulita, tesnih cipela i svega što je  inače nervira i onespokojava? Kako to da su muškarci solidarni, a da se žene i dalje odmeravaju po lepoti, statusu i onom čuvenom – koja je bolje prošla?
Da li je ženska zavist urbana legenda i da li smo svi makar nekad pomislili da je neka od nas nezasluženo bolja od nas samih?
Na ovu temu, voditeljka Ivana Đorđević pričaće sa svojim gostima u emisiji Grand magazin.
U susret Pro Femina konferenciji posvećenoj ženama pričaće Lidija Ćulibrk, urednica časopisa Lepota i zdravlje. Sa svog aspekta pričaće Tanja Jevđović, jedan od predavača na ProFemini.
O tome da više ništa nije jednostavno pa ni muško ženski odnosi, ali i o pojavi koja se zove „gosting“ i kako izgleda kada vam se neko iz čista mira prestane da javlja, pričaće Višnja Filipović.
Psihoterapeut Vanja Bokun Popović pričaće na temu kako da se odblokiramo i dođemo do stanja spokoja i šta to žene onespokojava kada gledaju  drugu ženu i automatski joj zavide.
Kako muškarci vide ovu pojavu – i da li su žene tradicionalno ljubomorne jedna na drugu, pričaće glumac Lazar Dubovac, Aca Amadeus bend i Miloš Turinski.
Grand magazin i Ivana Đorđević vas čekaju od 12h na Grand TV. Emisija ide uživo tri i po sata.
Tekst: Grand portal / Foto: Goran Zlatković, Fabrika fotografa