Login/Registracija

GRAND MAGAZIN, istražuje: KO BOLJE VARA – MUŠKARCI ILI ŽENE?

DSC_0230ok

Kada je seks dobar to je 10% veze, a kada nije  – onda je to 90%. Strast se vremenom gasi, a ponekad se i negde drugde potraži. S posledicama ili bez, zavisi od okolnosti, pola i namera.

Ko bolje vara – muškarci ili žene? Kažu da žene svoje tragove bolje kriju, narodski rečeno umeju da ćute, dok muškarci vole da se pohvale. Još se prepričava slučaj jedne holivudske glumice koju je muž uz sve počasti sahranio, a onda je saznao da ga je varala čitavih 12 godina…

O tome ko bolje vara, jači ili slabiji pol, voditeljka Ivana Đorđević pričaće sa svojim gostima u emisiji Grand magazin u sredu od 12h. Novinar Milen Vesović pričaće kako stoje stvari na estradi, pisac Milan Nikolić Izano objasniće zašto žene kriju kad varaju, a muškarci ne. Glumac i reditelj Semir Gicić pričaće sa aspekta pozorišnog stvaraoca gde život prerasta u teatar. Glumica Milena Matić Lasić objasniće da li su diskretnije crnke ili plavuše kada kriju svoje ljubavne tajne, budući da u predstavi „Čipka i čokolada“ zastupa interese jedne crnke.

Uz  obilje muzike i inspirativnu temu, gledaoci se sa Ivanom Đorđević i njenim gostima moći da se druže u sredu od 12h uživo četiri sata na Grand TV.

Emisiju će otvoriti tematska muzika iz osamdesetih godina,  pa će gledaoci moći da se prisete najvećih hitova Vesne Zmijanac, Snežane Savić, Usnije Redžepove, Snežane Đurišić…

Tekst: Grand portal / Foto: Goran Zlatković – Fabrika fotografa…