GRAND MAGAZIN, istražuje: Da li je najteže gledati svoja posla?

3

Često budemo uvučeni u neke priče koje nas ni ne interesuju. Da li je gledati svoja posla postalo preimućstvo pametnih i retko srećnih ljudi. Ali kako da gledaš svoja posla kada politiku moraš da pratiš da bi znao globalna kretanja, ekologiju moraš da poznaješ da bi mogao da budeš društveno odgovoran. Ogovaranja moraš da slušaš da bi znao šta se priča i u kom pravcu vetar duva. Pratimo živote poznatih da bismo bili u toku. Stalno pravimo kompromise i odričemo se sopstvenih interesovanja zarad onoga što se mora i što bi trebalo.

Da li je postalo najteže gledati svoja posla? I da li znate šta želite u životu ili vam je uvek neko drugi kriv?  Da li ste hrabri da rizikujete i radite samo ono što vam odgovara? Ili se i za to valja izboriti?

Emisija Grand magazin u sredu pokušaće da da odgovor na ova pitanja, a voditeljka Ivana Đorđević u goste dovodi Violetu Dimitrić, TV autora koji će objasniti koliko je teško gledati svoja posla kada ste deo javnog života, urednica „Lepote i zdravlja“ Lidija Ćulibrk ispričaće koliko je doslednost jednom konceptu časopisa, presudna za uspeh na tržištu medija, transmisaoni iscelitelj Zoran Volarić otkriće kako da uspostavimo balans posle stresnih situacija u kojima se nađemo, dok će Nenad i Vesna Omčikus iz salona venčanica „Čarolija“ gledaoce podsetiti da život može biti bajka makar na jedan dan – dan venčanja.

U susret Danina Turske u Beogradu u Grand magazinu pričaće Vanja Kovačev iz „CPG“ i Selim Aslantaš direktor turskog kulturnog centra, koje su to istorijske i kulturne podudarnosti koje srećemo kada pričamo o ovoj zemlji. Za muzički deo pobrinuće se Nikolina Kovač Kapor i Džidža Stojković, koje će iz svog ugla objasniti kako se to gledaju svoja posla na estradi.

Muzička ličnost dana biće Gordana Stojićević.

U sredu na Grand TV svoja posla gleda voditeljka Ivana Đorđević od 12h. Uživo.

Tekst: Grand portal/ Foto: Privatna arhiva