Login/Registracija

GRAND MAGAZIN: Da li dopuštate drugima da budu različiti?

Koliko puta vam se desilo da na nečije drugačije mišljenje o istoj temi – planete? Da li ako je neko sporiji, manje inteligentan ili sluša drugačiju vrstu muzike  – imate poriv da ga etiketirate, kao „glup, nema pojma“? Koliko ste spremni da tolerišete različitosti, pogotovo ako je neko po svemu različit od vas?

Često se čuje – da sam ja na tvom mestu…Da li svako ipak zna šta je za njega najbolje i da li svako od nas ima pravo da bude u pravu i da živi na svoj način? Da li dopuštamo ljudima da budu drugačiji i da ih zbog toga ne osuđujemo?

 DSC_2864ok

O ovoj i brojnim drugim temama, kod Ivane Đorđević u Grand magazinu pričaće književnica Žana Poliakov, pevači Dejan Matić i Đorđe David i voditeljka Nađa Mitrović. Ana Kojić iz Centra za brigu o životinjama pokušaće da skrene pažnju da imati kućnog ljubimca znači neku životinju usrećiti i da po toj liniji biti različit od ostalih znači – biti plemenit. Videćemo reportažu iz Beča, sa Oskara Popularnosti, ali i brojne druge priloge i zanimljivosti koje vam donosi kolažni program Grand magazina.

Sa Ivanom Đorđević družite se od 12h na kanalu Grand TV uživo do 15,30h.

Tekst: Grand portal / Foto: Privatna arhiva