Login/Registracija

„Grand magazin“: Crveni tepih protiv kariranog stolnjaka!

Da li zaista postoji podela na dve Srbije i ako jednu simboliše karirani stolnjak a drugu crveni tepih, koja od njih dve prednjači u ovom trenutku kada je javni život u pitanju? Da li su, izuzmemo li nekoliko superstarova, u ovom trenutku popularniji, a time i uticajniji pevači koji rade po kafanama ili oni koji se svakodnevno smeše sa stranica magazina? Na ova, ali i druga pitanja koja ova tema nameće odgovor će u petak tačno u podne u okviru emisije „Grand magazin“ u razgovoru sa voditeljima Katarinom Obradović i Goranom Jovanovićem pokušati da daju najtraženija folk pevačica na veseljima u Srbiji Živkica Miletić i osnivač i frontmen grupe „Legende“ Zoran Dašić Daša.

image-3dda3a2cc1195ec39c387f2a143a757b491a9fa2f5c5cb87e89d8cb3ac5085a2-V

Uz autorske priloge Lare Golubović, gosti i domaćini će komentarisati kako realno izgleda život muzičara u zemlji, ali i otkriti svoje planove za period koji je pred nama.

Popularni pevač koji je postao poznat u Zvezdama Granda, Nemanja Stevanović, ispričaće o svom zvezdanom putu i najaviti šta prirpema za svoju publiku.

Neposredno po povratku iz Amerike, glumac Dejan Jelača preneće svoje utiske iz Holivuda i otkriti na kojim projektima će biti angažovan u sledećem periodu.

Tekst: Grand portal / Foto: Privatna arhiva