Login/Registracija

GORI INSTAGRAM: Isplivao HOT snimak Dare Bubamare iz kupatila, a komentari su za NEVERICU (VIDEO)

Dara Bubamara ne prestaje da šokira svoje pratioce izazovnim objavama na društvenim mrežama, ali ovoga puta napravila je pravu pometnju samo jednim snimkom. 

Naime, tokom boravka na Ibici snimala se u kupatilu i to u seksi crnom izdanju, bodiju koji je otkrio njene obline, te su svima za oko zapale njene bujne grudi. Ovim videom je izazvala lavine komentara koji mahom aludiraju na seks, a mnogi su ostali u šoku.


Uz crni bodi stavila je i crne naočare za sunce, što je dodatno isprovociralo njene pratioce, pogotovo muškarce koji su komentarisali da bi voleli da je imaju makar na dan. 

„Ovo je kraj“, „Niko ne živi kao ti“, „Fantastična i brutalno sexy“, „Ti si boginja, neki su od pristojnih komentara, dok ima i onih vulgarnih na koje Dara nije odgovarala. 

……

Ipak, bilo je i onih koji su negativno reagovali na ovaj snimak, pa su Dari poručili da je baš preterala., ali sdeći po njenom dosadašnjem ponašanju, negativni komentari je ne dotiču.


……

Podsetimo, ona se nedavno snimala na autoputu gde je vozila čak 206 kilometara na čas, a inače je dozvoljena brzina 130.

BONUS VIDEO:

Foto: Instagram,
Autor: A. Milinklović