Gogu Sekulić pitali za odnos sa Harisom Džinovićem, ona brutalno odgovorila: „Da se čovek ne uvredi…“

goga sekulic news

Pevačica Goga Sekulić prokomentarisala je da li bi bila u vezi sa starijim kolegom kao što je Haris Džinović i šokirala odgovorom.
Haris i Melina Džinović rastali su nedavno nakon 22 godine zajedničkog života, tokom kojeg su dobili dvoje dece, ćerku Đinu i sina Kana.

HARIS DZINOVIC NNK SNIMANJE 04042024 FOTO MUNJA 43 ok


Od momenta kad su stavili tačku na bačnu zajednicu, pevač je više puta javno govorio o njihovom zajedničkom životu i razlazu, dok je Melina mudro ćutala sve vreme. Njegove izjave izazvale su gomilu šala i mimova na internetu, ali i komentara na estradi.

fce480fd53d44b706c49100199a02b2c63e7e40f


Svoj odnos sa Harisom sada je prokomentarisala i pevačica Goga Sekulić i otkrila da li bi bila u vezi sa starijim muškarcem.

-Haris Džinović i ja?! On može otac da mi bude, on je godište mog oca. Da se čovek ne uvredi, ja poštujem njegov rad, čovek je gospodin. Možda njegova bivša supruga više voli starije muškarce, ali za Gogu je poznato da ne voli. Svi znaju da Goga Sekulić voli mlađe momke – rekla je pevačica za Pink.rs.

BONUS VIDEO: Džidža otkrila šta je Bosanac rekao posle finala „Zvezda Granda“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić