Login/Registracija

Gogu Sekulić OTAC KRITIKUJE ZBOG PESAMA, traži joj da se UOZBILJI, A EVO ŠTA MU JE ONA OBEĆALA

Pesme provokativnih tekstova su lična karta Goge Sekulić, a milionski pregledi i potražnja za istim mnogo godina nakon što su objavljeni su samo potvrda da radi pravu stvar.

Njena publika tvrdi da ona uvek zna da „ubode metu“ i tačnu granicu do koje mere to ne treba da prevazilazi granice provokacije.

– Ubodem, pa odem (smeh) šalim se. Ne treba ni preterivati. Mene tata pita kada će biti neka prava ozbiljna pesma, a ja mu kažem da ima vremena kada budem zrelija i starija onda idemo na te ozbiljnije pesme, još uvek sam ja mlada i puna života hoću te urbane mladalačke tekstove- objasnila je Goga.

Sekulićeva je otkrila i koje su to numere u kojima bi njen otac želeo da je čuje.

– On bi voleo kao „Korita Ivanova“ i tako taj fazon i on me stalno kritikuje što ne obradim neku staru izvornu pesmu i obećala sam da hoću– tvrdi pevaćica.

Podsećanja radi, pevačica se nedavno razvela od 15 godina mlađeg supruga Uroša Domanovića, sa kojim je ostala u dobrim odosima, a o čemu je i govorila u istoj emisiji.

– Da ne verujete ali ništa se nije promenilo, pošto smo poslednjih godinu i po dana bili fizički razvojeni. On ne voli puno da se eksponira i uvek sam to poštovala, mi skoro više od 8 meseci nismo zajedno i ispoštovala sam da se ne priča puno o tome, zamolio je da zbog deteta i naših porodica to ostane što diskretnije. Uroš je u Cirihu, sin i ja smo ovde– izjavila je pevačica.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić