Goga Sekulić bila u kreditima zbog karijere, otkrila šta je uradila zbog albuma koji je proslavio: „Nisam htela da budem dužna“

e8aa136e14d4806674839f85c9e3f3c65825c601

Goga Sekulić poznata je kao pevačica koja se proslavila hitovima za čije su tekstove mnogi smatrali da prevazilaze granice pristojnosti.

Kako je u umetnosti gotovo sve dozvoljeno, a danas su takvi tekstovi svakodnevnica, mnogi tvrde da je Goga išla ispred svog vremena.

Nekada su se svi stideli da izgovore ime moje pesme ‘Gaćice’, a danas je ona gospodska pesma– rekla je jednom prilikom za domaće medije.

Goga Sekulić digla kredit za album

Iako svi misle da estradni umetnici zarađuju milione, ona je objasnila kako to često nije tako.

Za album „Gaćice“ morala sam da podignem razliku u kreditu i to sam tek skoro otplatila, jer sam imala i kredit za stan– kaže pevačica.

Dodaje da u svetu šou biznisa nije sve tako lako kao što mnogi misle.

Svi kažu da mi novac nadoknadimo za jedno veče, ali to nije istina. Ulaganja su velika. Nekad nađem sponzora za spot, nekoliko puta mi je i tata pozajmio ili prijatelji. Nije da to meni neko pokloni, nego ja to pozajmim, pa uredno vratim– navela je Goga.

Goga Sekulić digla kredit za album

Goga je otkrila i kako je morala da proda svoja kola kako bi platila Marini Tucaković pesmu.

Kada sam uradila jednu pesmu sa Marinom i Damirom morala sam da prodam auto kako im ne bih ostala dužna. Bilo mi je žao. A kada sam divljala sa A8 po gradu, tad su svi pitali ko stoji iza mene– kaže Goga i dodaje:

Iza mene stojim ja! Nikad me nisu jurili za novac, ljudi su jako korektni– iskrena je Sekulićeva.

BONUS VIDEO- Žiri Zvezda Granda o Tei Tairović:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Č.