Login/Registracija

Goga Gačić za rođendan iznenadila sve, glavni krivac Saša Popović? (VIDEO)

Nakon što su Goga i Marko Gačić od Saše Popovića na poklon dobili pesmu „Horoskop“, pevačica je rešila da oživi još jedan njegov stari hit.

Reč je o numeri „Mafijaš“ koja datira iz devedesetih, a za koju je muziku uradio direktor Granda, dok ju je u originalu otpevala Slađana Ristić. 


Goga je „Mafijaša“ obukla u novo, modernije ruho, a snimivši i spot, sudeći po reakcijama publike učinila je pravi potez. 

„Top, Gogo“, „Idemo žurka“, „Kakav povratak u mladost“, neki su od komentara na kaver koji je svetlost dana ugledao baš na Gogin 32. rođendan. 

Podsetimo, nakon pauze koju je napravila zbog rođenja dece, nedavno se vratila i nastupima, što je njenog supruga Marka i rastužilo i 

– Presrećan sam što je krenula, mnogo lepo radi. Pet godina je bila van scene i sad treba da gazi i da snima i da se posveti karijeri – smatra Marko, a kako su sad često van kuće, otkrio nam je i ko se žali da je umorniji – Goga ili on:

– Ja (smeh). Svaki posao je težak, ali mene više ubije put nego sama svirka. Stvarno ženama skidam kapu kako sve to postižu i kako izdržavaju čak i na štiklama. Goga je nedavno bila u četiri dana u Sloveniji i svaka joj čast kako je izdražala!
Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić