Login/Registracija

Goga Gačić o odnosu sa Teodorom i RASPADU „Đavolica“: „I da se nisam udala, to bi brzo puklo“

Muzičku karijeru Goga Gačić započela je učešćem u „Zvezdama Granda“ 2015, godine, a mnogi se sećaju da je posle takmičenja bila članica ženskog sastava „Đavolice“ koji je nastao po ideji Saše Popovića.

Mada su mnogi ulagali nade u trio koji su činile Tamara Milutonović, Teodora Džehverović i ona, ovaj sastav se ubrzo raspao, a o sukobu među članicama, kao i takmičenju u najgledanijem muzičkom šouu Goga je prvi put govorila u emisiji na Grand televiziji. 


Iako je prošlo mnogo vremena od njenih početaka na Grandovoj sceni, period u „Zvezdama Granda“ pamti po najlepšim, a ujedno i najtežim danima. 

– Velika je to odgovornost, velika trema i sve se drma kad staneš na tu scenu, ne znaš ni ko si, ni šta (smeh), ali ipak je bila velika odskočna daska u mojoj karijeri. Najviše pamtim polufinale, tad sam dobila najbolje komentare i ocene. Sećam se da sam pevala ‘Ostrvo tuge’, a Snežana Đurišić me je pitala zašto tokom takmičenja nisam birala takve pesme, već sam pevala trakalice, na šta ja nisam imala odgovor- prisetila se pevačica, pa se osvrnula na period kada je sa Tamarom i Teodorom harala muzičkom scenom. 

Mnogi danas smatraju da su „Đavolice“ mogle da nadmaše „Ministarke“ i bile preteča „Hurricane“, a pevačica ističe da je različita energija među članicama bila glavni razlog raspada grupe. 

– Iskreno, nostalgija ume da me uhvati. Završilo se kako se završilo, svaka od nas je krenula svojim putem, ali lepe uspomene vučem iz tog perioda. Lepo smo mi krenule, ali eto, prosto se tako odigralo. Možda bih volela da se nekad ponovo okupimo. Nismo se puno svađale, ali opet, tri karaktera, tri žene na jednom mestu ne valja ni kada se drugarice okupe na kafi. Svaka je imala svoj stil i želela je da to održi. Ja sam ostala trudna, Tamara Dragić je krenula da me menja, ali se to u međuvremenu raspalo. I da se nisam udala, verujem da bi to brzo puklo – smatra Goga i dodaje da joj je žao što više nisu „Đavolice“. 

Ipak, iz druženja sa „Đavolicama“ nastalo je njeno kumstvo sa Tamarom, dok se u medijima šuškalo da nije u dobrim odnosima sa Teodorom. Tokom gostovanja u „Grand magazinu“, Goga je otkrila i šta misli o njihovim karijerama i pesmama koje su snimile nakon „Đavolica“.

Volim sve Tamarine pesme, a što se tiče Teodore mislim da se zove „Pirana“, nisam baš pratila, ali znam par pesama i želim joj sve najbolje u karijeri – poručila je pevačica. 

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: I. Ankić