Login/Registracija

GODINAMA NISU KOMUNICIRALI, a sada je osvanula fotka koja pokazuje u KAKVOM JE ODNOSU Željko Šašić sa ćerkom

zejko sasic

Nakon razvoda Željka Šašića od bivše supruge Sonje, dosta se spekulisalo o njegovom odnosu sa ćerkom Sofijom sa kojom jedno vreme nije bio u kontaktu.

Otac i ćerka godinama nisu bili bliski, a pevač je jednom prilikom govorio da nije bio prisutan u Sofijinom životu, te ga da ne prihvata kao roditelja.

Ipak, sada su očigleno uskladili odnos i otputovali su zajedno u Dubai, odakle su se oglasili zajedničkom fotografijom na kojoj su zagrljeni. „Jedna familijarna“, napisala je ona.

unnamed

Da se Sonja i ja nismo razveli, Sofija sigurno ne bi bila toliko medijski prisutna. Ja sam bio strogo za to da se razdvoje privatno i poslovno. Ćerka se sada i bavi poslom koji je vezan za medije, ako joj to prija, onda neka joj je srećan put. Suviše je ona svoja da bi mene pitala za savet. Nisam ja ta adresa, ima ona koga će da pita. Kada se opredeljivala čime će da se bavi, ja nisam bio prisutan u njenom životu, ali ne svojom krivicom. To je sve toliko komplikovano da bi se o tome pričalo – izjavio je Željko svojeremeno za domaće medije.

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić