Login/Registracija

Goca progovorila o ISFOTOŠOPIRANIM kolegama, pa se dotakla Sanje Kužet: “Nije po MOM UKUSU“

Goca Tržan uvek je važila za ženu bez dlake na jeziku, koja nema problem da o mnogim stvarima priča javno, a u rijalitiju koji ima sa suprugom Rašom, pokazala je pravu sebe kada je reč o emocijama ali i fizičkom izgledu.

Kežual izdanja, vezana kosa i lice bez trunke šminke samo su neke od stvari koje je publika mogla da vidi, pa upravo zbog toga Gocu još više poštuje i voli.

– Ja ne mogu da se krijem od sveta. Možete da me vidite na Adi, na pijaci, u radnji. Ja ne mogu ljude da ubedim da sam lepša ili zgodnija nego što jesam. Gledam mnoge kolege koje ne kače ni sliku ni snimak pre fotošopa, filtera i slično. Mnogo je strašno kada od sebe praviš nešto što nisi i mnogo je opasno kada počneš da veruješ u lažnu sliku o sebi– ispričala je Goca.

Kako kaže, svoje godine i mane nikada nije krila i uvek se trudila da svaku ženu osnaži, osvesti i nauči da drugoj ženi bude prijatelj a ne “vuk“.

– Želim da kažem svakoj ženi da je potpuno u redu da imaš dan kada si otečena, neraspoložena, kada ti se ne kuva…To je život- iskrena je bila pevačica u emisiji “Zvezde Granda Specijal“.

Na ovu temu nadovezala se i Vesna Milanović koja se objasnila da javne ličnosti često budu na meti kritika zbog toga što na televiziji deluju krupnije nego što jesu jer kamere dodaju nekoliko kilograma.

– Evo recimo Sanja Kužet je izuzetno zgodna, ali za moj ukus premršava a na televiziji izgleda savršeno zato što joj doda 8 kila svuda gde treba. A ja sa metar šezdeset i željom da porastem kada dodam jedan kilogram više, izgledam kao krme ali šta ću to sam ja. Ali Sanja je stvarno božanstvena, prelepa žena– dodala je pevačica.

BONUS VIDEO

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac