Login/Registracija

Glumica uživa u ljubavi sa 20 GODINA MLAĐIM slikarom, a zahvaljujući njemu pokreće NOVI BIZNIS

Glumica Lidija Vukićević konačno uživa u ljubavi i to sa slikarom iz Italije koji je dve decenije mlađi od nje.

Kako ističe, on joj je uneo radost u život i priznaje da uživa u svakom trenutku koji provedu zajedno s obzirom da imaju vezu na daljinu.

034524b3f712eb135bbfa4143a70e9ba04f43e80

– Viđamo se povremeno. Volim ljubavi na daljinu, nikad ne mogu da dosade, uvek vam je lepo, uželite se jedno drugog. I svaki put kad se vidimo kao da je prvi. Kad ste neprestano zajedno, mnoge stvari se ogole, na površinu izađe i nešto što možda ne biste želeli. Navika ubija ljubav. Kad mi partner postane kao brat, vreme je za odlazak. Pošto smo oboje umetnici, odlično se razumemo. O selidbi u Italiju ne razmišljam, tipična sam žena za ovo podneblje. Godinama sam živela u Holandiji i Turskoj, i shvatila da najviše volim Srbiju, da mi je ovde najlepše. Mogu da otputujem, ali se vraćam jer se ovde najbolje osećam – rekla je Lidija kako pišu domaći mediji.

8c02c0e4fac6182a985383da910e5660c799b0ed

Međutim, izgleda da su se tokom poslednje posete emotivnom partneru u Italiji, za Lidiju otvorile neke nove poslovne mogućnosti.

Naime, Lidija je spojila lepo i korisno te se tokom boravka u Italiji odlučila za novi poduhvat na profesionalnom planu koji nije u vezi sa njenim primarnim zanimanjem, glumom.

af36b0aab025f60eb09584962f32b87362d07a6f

– Ovo leto mi je jedno od najlepših jer trenutno radim veoma veliki, ozbiljan posao. Ne radi se o glumi već je vezan za lepotu. Jedna firma u Italiji i ja napravili smo proizvod koji će da bude plasiran na našem i tržištu širom bivše Jugoslavije. Reklamiraću ga, a u pitanju je proizvod koji sam stvorila sa timom vrhunskih italijanskih stručnjaka iz Venecije. U pitanju je visok kvalitet, ne bih sebi dozvolila da se posle skoro 40 godina rada obrukam. Stojim stoprocentno iza nečega što ženama može da pomogne u oblasti nege i lepote – ispričala je glumica.

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac