Glumica ponovo izazvala buru: Ivana Dudić u nikad provokativnijem izdanju, svi se pitaju samo jedno (FOTO)

IVANA DUDIC NNK SNIMANJE 17102022 FOTO MUNJA 18 ok 1

Glumica Ivana Dudić je pre nekoliko dana izazvala pravu pometnju u javnosti kada je objavila provokativne fotografije sa kolegom Amarom Mešićem, sada je nastavila u istom stilu i napravila je još veću buru.

Tako je bilo i ovog puta, kada je Dudićeva na svom zvaničnom profilu objavila stori na kojem leškari u svom domu bez donjeg dela odeće, a obzirom na to da joj se donji veš jedva nazire, mogi su pomislili da je pozirala bez gaća.

Naime, kako je otkrila u svojoj objavi, Ivana ima problema sa pakovanjem, jer će se uskoro ponovo naći na nekom putovanju, što joj po njenoj reackiji teško pada, međutim, svima je „za oko“ zapala njena skoro potpuno gola, izvajana zadnjica.

3597492 ivana dudic ff

Inače, Ivana Dudić jedna je od retkih mladih glumica koja je otvoreno pričala o snimanju scena vrele akcije, a kao jedno od neprijatnijih sećanja istakla je snimanje eksplicitnih scena u seriji „Crveni mesec“.

– Imali smo takav lav-hejt rilejšnšip privatno, gde se 5 minuta volimo pa se 5 minuta ne volimo. Prečudan odnos, ali baš kada smo snimali tu ozbiljnu eksplicitnu scenu i punu strasti, na livadi pod mesečinom, ja mislim da nas dvoje tada nismo razgovarali. Nije to da vas stave u sobu, upale kamere i vi kao radite šta hoćete. Ne, to se tako ne radi. To je nas četvoro i jako je neprijatno. Tu je snimatelj sa kamerom ispred nas, reditelj iza njega i garderoberka koja čeka da nas zamota jer je napolju minus. Samo tu čuješ reditelja ‘hajde uhvati ga’, ‘ajde, povuci je’ i tako dalje. Jako neprijatno, nije sve tako strašno kako je zapravo, već je sve veoma dobro izmontirano – rekla je ranije Ivana.

BONUS VIDEO – Haris Džinović o porodici:

PROČITAJTE I:

(Kuri,Blic)

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.M