Glumac otvorio dušu o porodici: “Osećaj je GROZAN kad odlaziš od DECE“

Glumac Momčilo Otašević koga je publika zavolela kao zvezdu serije “Budva na pjenu od mora“ skrasio se pored devet godina starije koleginice Jelene Perčin sa kojom je u braku već nekoliko godina.

Iako uživaju u skladnom odnosu zajedno sa svoje dvoje dece, ćerkom Mašom i sinom Jakšom, popularni glumac priznaje da su zbog prirode posla često razdvojeni, što posebno ne prija deci.

……

Sada već i Maša, moja kćer, uveliko priča. Kada krenem na posao ona kaže: ‘A nemoj danas na posao, tata. Treba manje da odlaziš na posao‘ ili kada te zagrli oko noge osećaj je grozan, ali s druge strane, znaš da ćeš svojoj deci priuštiti sve-  rekao je Momčilo za “InMagazin“.

26a719afee5f7acb6dd0d4c9f14422a9f50f31ab

Uprkos umoru koji ga stigne na kraju svakog radnog dana, vremena za decu pronađe uvek te mu za njih ništa nije teško.

– Uživam u njihovoj sreći, tako da mi nije teško podići se ujutro i otići na vrhunsku plažu na kojoj nema nikoga. Sve je podređeno deci i počneš razmišljati na taj način, gde ćeš, šta ćeš, kako ćeš. Kako njima ispuniti vreme i što će oni da rade– istakao je on.

fc1472d4b0092c61969669a4eef0e478cbfeb69a

Svojevremeno je i njegova supruga govorila o usklađivanju obaveza kao i podnošenju žrtve zarad dobrobiti porodice.

– Potrebno je puno toga da bi se uskladilo troje dece i karijera. Najvažnije je znati svoje prioritete i da se ne može u svakom trenutku sve. Deca rastu i neću im uvek biti toliko potrebna, ali sad me zaista trebaju i želim biti tu za njih. Naravno, onda se moraš i nečega odreći, ali sam sigurna da ću se vratiti na set čim za to dođe vreme– izjavila je glumica nedavno.

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac