Login/Registracija

GLAMUR I SJAJ: Ovo su NAJLUKSUZNIJI domovi estradnih zvezda (FOTO)

Poznato je da estrada voli da uživa u luksuzu i raskošu, te ne čudi što je većina pevača odrešila kesu i pazarila skupocene stanove na napoznatijim lokacijama gde se od cene kvadrata vrti u glavi.

Nakon godina i decenija provedenih na sceni, bezbroj hitova i nastupa gde za jedno veče većina uzme i po nekoliko hiljada evra

Branka Sovrlić jedna je od onih koja je uvek uživala u komforu i firmiranim stvarima te ne čudi što je bila spremna da uloži ogromnu sumu novca u nekolio nekretnina i restorana koje poseduje.


Njen dom u Sarajevu je njena oaza mira, stilizovana od prvog do poslednjeg detalja i opremljena stilizovanim i prefinjenim nameštajem.

Pevačica je nedavno govorila da o svom hobiju sakupljanja skupocenih figurica iz celog sveta te u svakoj vitrini ima po nekoliko desetina.


Poput pravog umetnika, producent i kompozitor Aleksandar Milić Mili, akođe je ljubitelj skulptura koje je godinama prikupljao u zemljama širom sveta.


Neobični dezeni i detalji krase Milijev dom u čijem sklopu se nalazi i studio iz koga su potekli brojni hitovi velikih zvezda.


Nakon što se udala za fudbalera Marka Gobeljića, Katarina Grujić je sa suprugom kupila nov stan na skupoj lokaciji u Beogradu.

Naime, par je odarao Novi Beograd, lokaciju na kojoj žive bi moge njene kolege i sportisti.


Iako je za opremanje novog stana angažovala tim stručnjaka, kako bi sve bilo baš po njenoj meri pevačica je bila ukjučena u njegovo opremanje.

Na luksuznom pogledu koj se pruža iz jenog doma mnogi joj mogu pozavideti. Za stan od oko sto kvadrata Kaća i Gobelja, kako se spekuliše, iskeširali su pola miliona evra.

Pevačica i vlasnica agencije koja se bavi prodajom nekretnina Viki Miljković nedavnoje pazarila čak tri stana u najluksuznijem delu prestonice na čije opremanje, kako prenose mediji, do sada potrošila oko 500.000 evra.

……

Pogled od kog zastaje dah, đakuzi, stilizovani nameštaj dizajniran po svetskim trendovima samo su deo raja u kome Violeta i Taške uživaju.

Na istoj lokaciji, u komšiluku, živi i Radiša Trajković Đani sa suprugom Slađom. Pevaču nije bio problem da se otvori za skupocenu nekretninu budući da već decenijama unazad važi za jednog od najangažovanijih na estradnoj sceni za čiji nastup mora da se ponudi vrtoglava cifra.

Ogromna terasa sa pogledom kao iz snova je samo deo bajke Trajkovića, u čijem opremanju je uživala Đanijeva supruga.

I svakako jedna od najluksuznijih kuća je u vlasništu najveće balkanske zvezde Lepe Brene.

Glamurozna vila na Bežanijskoj kosi je svačiji san, a pevačica je nekoliko puta isticala da je posebnom emocijom vezana za nju budući da su ona i suprug Boba godinama ulagali u nju. 

Enterijer kuće opremljen je najkvalitetnijim nameštajem, dok se u prostranom dvorištu nalazi ogroman bazen kraj koga pevačica uživa kad god imala slobodnog vremena, a u videu ispod zavirite kako izgleda delić jedne od najlepših vila:


Foto: Z. K. Munja/ Instagram/ Printscreen,
Autor: J. Jović