Gipsy Kings by Andre Reyes oduševili sinoć u Beogradu na vodi: Svirka trajala gotovo tri sata, pevalo se i đuskalo uz dobro poznate hitove

DSC09266

Plato kod Geozavoda sinoć je bio krcat fanovima koji su uživali i veselili se uz dobro poznate hitove legendarnog benda, koji su beogradsku publiku bacili na noge! Predgrupa legendama latino zvuka bio je bend Stubovi pop kulture koji su publiku razgalili obradama svetskih hitova, da bi tačno u 21 čas na scenu izašla doboro poznata postava, predvođena sjajnim Andre Reyesom.

Ovacije i gromoglasni aplauzi nisu izostajali tokom čitavog nastupa, a članovi benda bili su jednako dobro raspoloženi kao publika, koja je tokom celog koncerta đuskala i pevala: “Srećan sam što sam sa vama i što ćemo zajedno uživati u muzici Džipsi Kingsa”, rekao je osnivač benda Andre Rejes, na početku koncerta što je izazvalo oduševljenje prisutnih.

DSC09371

Gipsy Kings su započeli svoj set sa energičnim hitovima poput „Đobi, Đoba“ i „Un Amor“, odmah podižući atmosferu na viši nivo, a čitav ugođaj dodatno je pojačan spektakularnom audio-video produkcijom za koju je bio zadužen Skymusic.

DSC09396

Instrumentali, poput „Asturias“ od Albeniza, dodatno su oduševili publiku, a izdvojila su se i dva posebna trenutka večeri: kada je Andre Reyes ogrnuo srpsku zastavu i izveo „Bamboleo“, i kada je basista grupe odsvirao čuvenu pesmu „Đurđevdan“, koju je publika pevala u glas.

C3627.00 00 54 20.Still003

Čuli su su hitovi kao što su „Bem Bem“, “ A Mi Manera“ („My Way“ na španskom), „Bamboleo“, „Volare“, “No Volvere” i mngi drugi, a koncert je, nakon dva bisa i gotovo tri sata svirke, završen numerom „Vamos a bailar“.

DSC01067

Beogradski koncert, u organizaciji Skymusic-a, deo je turneje „El Origen“, kojom bend proslavlja više od tri decenije dugu karijeru.

BONUS VIDEO – Aleksandra Prijović koncert

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Skay Music,
Autor: Grand