GEST ZA POŠTOVANJE: Milica Pavlović iznenadila decu iz Zvečanske i poklonila paketiće (FOTO)

Milica Pavlovic 2

Nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ Milica Pavlović poslednjih nekoliko godina u decembru obraduje mališane iz ugroženih porodica i bez roditeljskog staranja novogodišnjim paketićima.

Milica je sa prijateljima organizovala iznenađenje, a mališani su ostali bez teksta kada su videli šta im je pevačica sve pripremila kao poklon za predstojeće praznike.

-Završetak 2022. godine mi je doneo predivne momente, emocije i ugrejao mi srce… Zajedno sa mojim prijateljima smo iznenadili decu iz Zvečanske i odveli ih u posetu jednom posebnom muzeju, gde smo se družili sa njima i zajedno pravili čokolade u želji da im ulepšamo dolazeće novogodišnje praznike. Srce mi je bilo puno kad sam ih videla onako srećne, nasmejane, ushićene… Vi ne možete ni da zamislite koliko su ova deca predivna, koliko se divno ponašaju, koliko je topline u njima… Mislim da svi mi možemo mnogo toga da naučimo od njih. P.S. Imaju i neverovatne vaspitače… Nisam skoro na jednom mestu videla toliko ljubavi i posvećenosti – napisala je ona.

Podsetimo, Milica je nedavno najavila da je za sledeću godinu zakazala veliki koncert u Štark Areni, ali još uvek nije otkrila tačan datum. Tako će ona pored Aleksandre Prijović biti prva Zvezda Granda koja je zakazala ovako veliki koncert u Beogradu.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković