Gest Emine Tufo oduševio čitavu Bosnu, pevačica uradila ono što niko nije (FOTO)

EMINA TUFO PZD SNIMANJE 19062023 FOTO MUNJA 3

Gest pevačice i bivše učesnice „Zvezda Granda“ Emine Tufo oduševio je čitav region, a ona je ovim još jednom pokazala da je veliki čovek.

Naime, kako je maj mesec matura, pevačica je odlučila da devojkama pokloni tri haljine, dok je tu informaciju obelodanila na društvenim mrežama.

emina tufo

-Dragi moji, volela bih da poklonim tri haljine devojkama kojima je uskoro matura, bilo gde u Bosni i Hercegovini, jer ću poslati poštom. Ako poznajete nekoga ko uskoro ima matursko veče javite mi se porukom – napisala je ona.

436510534 18434668705028638 9102702365625182275 n

Iako nikada o tome nije želela javno da priča, Emina je jedna od onih pevačica koja se odaziva na sve pozive kada su u pitanju humanitarne akcije, a i sama je mnogima pomagala.

EMINA TUFO GP SNIMANJE 20062023 FOTO FILIP 39

Podsetimo, Emina se nedavno udala u tajnosti, a o venčanju i suprugu je prvi put iskreno govorila za Grand.

-Ja sam već godinama usko vezana za njega, on je odlučio da bude velika podrška u mom poslu. Većinu posla on i vodi, za ovih šest godina nismo imali jednu ljubomornu scenu, verujemo jedno drugom i podržavamo se. Nije muzičar, ali je godinama uz mene tu, navikao je već i naučio mnoge stvari, dugo je u ugostiteljstvu pa je već mnogo toga znao – rekla je ona za Grand.

BONUS VIDEO – Emina Tufo o venčanju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović/Instagram,
Autor: A.Milinković