Login/Registracija

„GDE STE BILI KAD TO TREBA DA SE PLATI“ Milica Pavlović o aferi „Provereno“ i koleginici Ani Nikolić (VIDEO)

Festival „Sunčane skale“ otvoren je sinoć u Herceg Novom, a prve večeri nastupili su Saša Matić i Milica Pavlović koji napravili pravi spektakl na crnogorskom primorju i atmosferu doveli do usijanja. 

– Moj kolega Sale Matić i ja pokrenemo tradiciju i „Sunčane skale“, ja sam navikla da uvek kada sam ovde bude fenomenalna atmosfera, ništa manje od toga ne očekujem ni večeras – rekla je Milica.

Ona je prokomentarisala i pesme drugh kolega koji će takođe nastupiti na ovom festivalu.

– Ja pošto sam štreber i žena rokovnik apsolurno mi neće biti teško da sutra kada mi je slobodan dan ustanem i da krenem da preslušavam lagano, radujem se i „Sunčane skale“ pamtim po Emini Jahović, Romani Panić gde su stvarno iz njihove kuhinje izlazili veliki hitovi, pa ništa manje ni sad ne očekujem od ovih kolega koji učestvuju večeras – ispričala je pevačica.

Milica je još jednom pričala o aferi „Provereno“ i tome kako reaguje na demo verziju Ane Nikolić.

– Posle 11 godina kažu ljudi da se nikada ne oglašavam ni na jednu temu, pogotvo ne govorim ništa loše i onda prvi put u životu mi se to desi. Bilo je milion situacija u ovom poslu i ja sam stvarno na sve ćutala, ne zato što nemam šta da kažem, nego neka govori moj rad, poštuj starije i onda kad neko napadne ono što je moje, a takva sam i u ljubavi , takva sam i u prijateljstvima i u karijeri očigledno, ja sam neko ko nikada neće dati na svoje, branim ono što je moje, i u šta verujem i za šta se pomučim, ja stvarno volim ovaj posao i bavim se svakim segmentom i onda sam odlučila da na demo pesme „Provereno“ progovorim i kulturno kažem šta imam na tu temu bez da ikoga uvredim, da iskontrolišem i sebe i svoje emocije i onda šta doživim? – rekla je Milica i dodala:

– Doživim da u proteklih nedelju dana čitamo da se udružilo nekih desetak kolega da kažu nešto loše , a ja nikada neću ništa loše reći ni o kome od njih zato što to jednostavno nisam ja, ja sam samo progovorila na temu koja mene boli. Ovde nije u pitanju Milica Pavlović, moje ime i prezime ni to da li će me podržati , već zato što ne želim da bude normalizovano to da kada nešto izbacite za šta se pomučite, i da neko dođe i seti se nekog demo snimka i da bilo ko od kolega izda pesmu i da to bude normalno da uzme demo snimak i snimi svoju verziu, pa gde ste bili kad treba sve to da se plati i da se promoviše – ističe pevačica.

Ceo intervju sa Milicom pogledajte u videu ispod teksta!

……

Foto: N. Pantelić,
Autor: D. Bukovčić