Login/Registracija

Gde je i šta radi Danijela Vranić: Od „Kraljice splavova“ ni traga ni glasa (FOTO)

Pevačica Danijela Vranić dugi niz godina nosila je nadimak „Kraljica splavova“ ali se u jeku najveće popularnosti povukla sa scene.

Mnogi je dugo nisu videli na nekom javnom događaju ili na nastupu, a nema je ni na društvenim mrežama.

Iako je imala uspešnu karijeru u kojoj je samo ređala hitove, ona je u jeku popularnosti nestala bez traga, a njena publika se pita gde je i šta radi danas ova pevačica.

Jedno vreme je vodila borbu i sa viškom kilograma, a i njen ljubavni život inetresovao je javnost.

Pevačica se potom potpuno povukla sa javne scene, a njeno poslednje pojavljivanje u javnosti bilo je 2016. u nekoliko domaćih emisija, dok je poslednje fotografije na svom Instagramu objavila krajem 2017. godine.

U želji da saznaju šta se sa njom dešava, mediji su kontaktirali i njene prijatelje koji su rekli da pevačica nema nameru uskro da se vraća na muzičku scenu.

– I dalje ne želi da bude u medijima, pa je tako tu kuću kupila pod drugim imenom i prezimenom, e sad, da li je ona sama promenila identitet ili je neko drugi u njeno ime pazario tu nekretninu, nisam sigurna – rekla je prijateljica za Kurir jednom prilikom.

Kako su novinari tada saznali ona živi sada u jednom mestu nadomak Valjeva, a priča se da se posvetila i duhovnom životu.

Foto: Instagram,
Autor: A. Milinković