Frajla Jelena Buča zapalila mreže, skinula se u kupaći i pokazala čime raspolaže

IMG 7974
Foto Privatna arhiva

Poznata kao odmerena, staložena ali i najvrcavija članica benda „The Frajle“ Jelena Buča iznenadila je svoje fanove veoma prijatno serijom objava posle festivala u Vodicama gde su „The Frajle“ nastupile sa pesmom „Bosonoga“.

Festivalsko veče obeležio je vatreni nastup Frajli koje su i zapravo zaigrale bosonoge na sceni festivala. I na stranu toga prijem, mnogo medija koji su u stopu pratili Frajle, jedna fotka sa hrvatskog primorja ovih dana – zapalila je mreže.

Serija Jeleninih fotki sa plaže napravila je pravu pometnju.

jelena buca u kupacem foto pr
Foto Instagram.com/frajlajela/

Zgodna pevačica je čak svojoj instruktorki fitnesa posvetila je prave stihove gde se zahvaljuje što će kako kaže – imati pločice!

S pločicama ili ne, tek Jelena Buča očarala je brojne fanove novim fotkama u kupaćem! A još više činjenicom da sa svojim pratiocima deli detalje poput toga kako je do ove linije – došla!

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Instagram/Privatna arhiva,
Autor: Grand