Login/Registracija

Filmska LJUBAVNA priča poznatog repera i voditeljke: “Uplašio sam se koliko sam se ZALJUBIO“

Jedan od frontmena popularnog rep sastava “Beogradski sindikat“ Ognjen Janković već godinama uživa u ljubavi sa voditeljkom Bojanom Nikolić sa kojom je dobio dve ćerkice- Zoju i Iskru.

Ognjen ne krije da se u Bojanu odmah zaljubio toliko da se uplašio, a već prilikom prvog susreta koji je bio sudbinski, shvatio je da mu je mesto pored nje.

– Upoznao nas je jedan od mojih najboljih prijatelja, Milan, koji je sad nažalost pokojan, i to našoj priči daje malu filmsku notu. To je bilo kod njega u lokalu koji je držao, i on je rekao da mora da nas upozna, kao da je procenio da ćemo da legnemo jedno drugom– počeo je priču on pa dodao:

– To je bio sudbinski susret. Tada smo seli da pričamo i evo sedimo i dalje već godinama.


Pre 13 godina, supruga ga je obradovala vešću da će se po prvi put ostvariti u ulozi roditelja, a veče kada je na svet došla njihova prva ćerka, reditelj nikada neće zaboraviti, i to opisuje kao najlepšu zoru koju je ikada dočekao.

– Bio je 22. februar, padao je sneg, i tada sam dobio najlepše vesti u životu koju sam mogao da dobijem. Sa nestrpljenjem sam čekao to da se desi- sa mnogo emocije ispričao je Ognjen u “Balkanskom ulicom“.

Podsećanja radi, “Beogradski sindikat“ održaće koncert ove subote 11. juna na Tašu gde će publika uživati u muzici koju ovi momci stvaraju već decenijama.

Foto: Printscreen,
Autor: T. Bogavac