Login/Registracija

Fenomenalno peva, ali FENOMENALNO I KUVA! Ovom Ćirinom receptu malo ko bi odoleo!

Fenomenomenali Ćira ne samo da fenomenomenalo peva, već isto tako fenomenomenalno kuva!

Smeli bismo da se kladimo da je jedan od najboljih kuvara među pevačima.

– Prosto uživam u kuhinji i mnogo volim da eksperimentišem sa ukusima! A kako moja porodica u poslednje vreme voli da se hrani zdravo, baš se trudim da im pripremam zdrave obroke.

Pošto je Ćira pravi kulinarski mag i vrsni poznavalac nacionalnih kuhinja iz gotovo svih delova sveta, kada je kod kuće, uglavnom je on glavni kuvar.

– Najbolje sam savladao kinesku kuhinju, jer je u njoj zastupljeno dosta povrća i začina, pa je samim tim to i zdravija hrana. Prilično sam se izveštio, pa znam tačno koliko čega u šta treba da se doda, i u kom momentu, da bi to ispalo baš onako kako treba. Kombinovao sam i neke svoje cake s proverenim receptima, svašta sam probao dok nisam pogodio pravu meru i ukus, pa sada imam i sopstvene tajne sastojke.


Ćira ne bi bio Ćira kada ne bi znao šta može da posluži kao dobar afrodizijak! Uvek iz rukava izvuče neko predjelo koje budi sva čula!

– Predjelo je odlična stvar da u njega ubacite sve tajne sastojke koji imaju afrodizijačko dejstvo. Moje omiljeno su školjke u sosu od belog luka, limuna i soja sosa. Prvo se napravi sos – iscedi se limun, beli luk i sipa se soja sos. Školjke se ostave da odstoje jedan sat, zatim se poređaju u pleh i na svaku se stavi malo putera, zatim se sve lepo stavi u rernu i gotovo je za 20 minuta-  ispričao je Ćira svojevremeno za „Grand Reviju“.

POGLEDAJTE I 

PRAVE PRIJATELJE može da nabroji na prste jedne ruke, a sada presudio ko mu je bolji ŽIKA ILI SAŠA?

Pevač godinu dana živi u KOLIBI, završio u ZATVORU i zakukao „Nadam se da ću uskoro doći u Srbiju“

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: S. Čumić