Fanovi skidaju kapu, ali šta će Stoja da mu kaže? Sloba Radanović uradio NEOČEKIVANU STVAR (VIDEO)

Da je jedan od najboljih mladih vokala na javnoj sceni, Sloba Radanović potvrdio je mnogo puta do sada. Ipak, sa željom da nas još jednom uveri u to i pomeri granice, u svom stilu otpevao je Stojinu numeru „Gde god pođem tebi idem“ za koju je snimio i spot.

– Dragi moji, dok vam vredno spremam nove pesme želeo sam da vam prekratim čekanje i iznenadim ovom pesmom koju znam da obožavate u mom izvođenju! Hvala vam na podršci koju mi konstantno pružate, uživajte- poručio je nestrpljivi Sloba.

c84c6240bacb819e627a0aa7111d0992668e4c02

Sudeći po prvim reakcijama slušalaca, već nakon prvih stihova obuzeće vas neverovatna emocija koju Radanović emituje na poseban način.

„Definitivno najbolji muški vokal“, „Joj, anježim se svaki put kada čujem ovog čoveka kako peva“, „Naklon do poda Slobo“; „Ti dušu dotakneš svojim glasom“, „Slobo hvala ti što postojiš“; „Pevaš bre ubijaš!“; „Kakav je to car. I za kaver je snimio spot, uvek se potrudi, zato je tu gde jeste“, „Njegov glas ni cunami ne bi srušio“, samo su neke od reakcija publike, među kojom se ne može naći čak ni jedan negativan komentar.

bb8b1a7d3e6f24e2e30f81568f9dc9b228d5aec9

Da je pravi profesionalac dokazao je snimanjem spota za kaver, što su mnogi pozdravili, a posebno to što su kadrovi originalni i jedinstveni.

„Kakav spot majsore!“, „Konačno jedna žena u spotu da ti se ne povraća od silikona. Svaka čast na izboru cure!“ zaključili su fanovi.

U videu ispod poslušajte kako zvuči Stojina pesma u Slobinom izvođenju:

Foto: Printscreen,
Autor: J. Jović