Login/Registracija

FANOVI IZNENAĐENI Pevačica objavila fotku bez šminke: „Nismo očekivali“ (FOTO)

Od kada su „popustile“ mere pevači imaju turbo tempo kada su u pitanju nastupi, a mnogi se žale da im je teško da se ponovo vrate normalnim aktivnostima te da su svakodnevo umorni i neispavani.

Međutim, Andreani Čekić izgleda da je sve nedostajalo budući da fanovi tvrde da nikada bolje nije izgledala, i to bez šminke!


Pevačica je na svom Instagram profilu podelila fotku iz kreveta u svom potpuno prirodnom izdanju.

Odmah je usledilo pregršt komplimenata i pohvala na račun njenog izgleda, ali i ovog poteza na koji se sigurno ne bi usudila svaka dama sa javne scene.

„Oči ti sijaju, ti si čista duša“, „Prelepa si i bez šminke“, „Ti uvek goriš“, „Nemoj da se šminkaš, lepša si ovako“, „Ma tebi se sve u očima vidi, prelepa“, „Nismo očekivali da ovako dobro izgledaš bez šminke, lepotica“ samo su neki od komentara njenih fanova.


Sudeći po komentarima mnogi pripadnici jačeg pola želeli bi da stoje rame uz rame sa Andreanom, međutim nedavno se u medijima pojavila vest da pevačica uživa u ljubavi sa tajanstvenim muškarcem, ona je rešila da za Grand Online demantuje te navode.

– To sam i ja pročitala (smeh). Piše da je moje tajno venčanje 2.juna a to nije istina, jer ću ja 2. juna biti kuma na crkvenom venčanju Katarine Grujić, kojoj sam već bila na građanskom venčanju. Ako sve bude kako treba, tada će biti velika fešta. Znači, svadbe će biti ali ne moje!- rekla je pevačica.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović