Login/Registracija

„FALILA MI JE MAJKA NA VENČANJU“ Luna otkrila zašto se Anabela nije pojavila na svadbi

Luna Đogani gostovala je u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ gde je progovorila na temu svoje svadbe sa Markom Miljkovićem koja je bila tajna, a na ceremoniji je prisustvovalo samo četvoro ljudi.

Svadbenom činu nisu prisustvovali čak ni roditelji bračnog para, a jedno vreme se spekulisalo da je Lunina majka Anabela Atijas u svađi sa zetom Markom.

– Mene to što mi se majka nije pojavila na venčanju nije zabolelo, jer je to takav dogovor bio, apsolutno nije da niko nije bio pozvan… Plan je da to bude velika svadba, da svi dođu, ja sam kao mala maštala da imam veliku venčanicu, da ne budem trudna na svom venčanju, da ne budem deveti mesec, da ne mogu da hodam… Sigurno nisam tako planirala svoje venčanje. Planirala sam da tu budu svi moji, Markovi, da slavlje bude do 5 ujutru, da promenim tri venčanice, sve sam ja to tako planirala, ali situacija je bila drugačija – rekla je Luna i dodala:

– Kada je on mene verio nije bila u planu ni korona, ni trudnoća, desilo se tako… Ja nisam želela da moje dete bude vanbračno. Želela sam da se Mia rodi, a da Marko i ja budemo muž i žena, zato je sve to tako bilo ubrzano. Falili su majka, otac, sestre, prtijatelji i to je ono što je falilo da bi sve bilo potpuno, ali to će se desiti… Mi sada planiramo veliko slavlje za Miin prvi rođendan i mi ćemo nadoknaditi to što nismo mogli tada.


Foto: Z. K. Munja/E. Srdić/L. Cvetković,
Autor: D. Bukovčić