Login/Registracija

Eva Ras ŠOKIRALA komentarom o rijaliti trouglu: „Mora da menja strategiju, sve znam, bila sam tamo“ (VIDEO)

Eva Ras oduvek je važila za objektivnu i ženu britkog jezika, a često se dešavalo da kaže ono što drugi misle ali biraju da o tome ne govore javno te je tako ovoga puta prokomentarisala čuveni rijaliti trougao bez dlake na jeziku.

-Bila sam rijaliti zvezda i veoma sam u toj temi, mada ne verujem u sve to. To su sve neke strategije da se pobedi, ne mislim to nego znam jer sam bila tamo. Na sve to treba da se gleda kao na zabavu- počela je priču Eva, a potom se dotakla Anđele Đuričić koja je na meti osuda zbog romanse sa oženjenim čovekom.

-Ona ima sad protivnicu i mora da se spasi, odnosno da menja strategiju kako bi ostala u žiži interesovanja. Niko vama ne može da jamči da ćete neku ljubav imati do kraja života. Nema ljubavi ako se ona ne gaji, to se ne kupuje u marketu tako da mislim da u rijalitiju nema uopšte ljubavi, nema ljubavi između Zvezdana i Anđele. Tamo niko nema poštovanja- zaključila je glumica.

Kao veliki fan rijaliti formata Eva i danas pomno prati sva dešavanja te je njena izjava šokirala mnoge.

-Ja ne osuđujem Anđeline postupke, obožavam rijaliti! Mislim da će jednog dana biti to kao pozorište, ali ja sam bila najbolji rijaliti igrač. Prošlo je dvanaest godina od kada sam ja bila tamo i nema dana da ja ne dobijem ponude. Nema ni dana da me ne sretnu na ulici i pitaju da li ću ja ući ponovo, ali sam previše stara za to- objasnila je Eva.

Foto: Printscreen,
Autor: J. Jović