Login/Registracija

Eva Ras „Ne zanima me ko je koga silovao, ali sam zabrinuta za naš pravni sistem!“ (VIDEO)

Glumica Eva Ras ima karijeru dugu preko 60 godina, a za Grand Online ispričala je svoje mišljenje o aktuelnoj temi zloostavljanja glumica, kao i trenutnoj situaciji u našem društvu.

Nedavno je bila žrtva pokušaja pljačke i kaže da su se takve stvari dešavale i ranije, međutim ona se nije uplašila i u ovoj situaciji je odlučila da iskoristi svoje komunikacione veštine te se obrati mladom pljačkašu 

– Ja sam se toliko navikla na komunikaciju sa ljudima i kada sam osetila da mi je neko otvorio tašnu ja mu se obratim i pitam ga da li je normalan i da li zna da ja nemam ništa i on jadan kaže- Izvini.– ispričala je glumica i dodala kako u tom trenutku ona nije razmišljaja da je taj mladić mogao da joj naudi.

Pitali smo je i kako komentariše vest o zloostavljanju koja je uzdrmala Srbiju, na šta je ona odgovorila kako je u celoj toj priči najveći problem u našoj državi i sistemu.

Ja ovih dana stalno govorim o tome da me uopšte ne zanima ko je koga silovao, ali sam ogorčena da mi čak ni prividno nismo pravna država jer taj čovek još nije procesuiran, a mi već nedelju dana ne možemo da živimo od naslova u novinama. U ovom skandalu je najveći skandal što se baca ljaga na Srbiju da nije pravna država, ne možete da linčujete čoveka koji nije osuđen.- objasnila je Eva.

Ceo intervju pogledajte u videu.

……

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić