Eva Ras BEZ DLAKE NA JEZIKU: „Uvek sam na strani silovanih žena, ali ne ako izmišljaju!“

Poznato je da glumica Eva Ras otvoreno i bez dlake na jeziku govori o svim aktuelnim temama, a kako su nedavno novinske stupce punili naslovi o silovanju mladih glumica ona je u jednoj Grandovoj emisiji dala svoj sud.

7675bc59da411ca410574574f1d818faae0298c1

Ona je objasnila kako će uvek biti na strani pravde i silovanih žena, ali i da je javnost u slučaju Mike Aleksića i njenog prijatelja Branislava Lečića prerano optužila bez dokaza.

-Ako nekome hoćete da skinete glavu onda ne smete da lažete i izmišljate. Neću da izgovaram imena ali neke očigledno ne znaju kada su rođene jer ono što su rekle ne podudara se sa računicom, a mamac o produciranju serije na tu temu odmah nakon što je to dospelo u javnost ne mogu da progutam– objasnila je Eva i dodala kako je ona preko 60 godina u ovom poslu i zna na šta su sve ljudi spremni kako bi ponovo dospeli u žižu javnosti.

S obzirom na to da presude u vezi ova dva slučaja još nisu donete, glumica je dodala kako se njeno mišljenje o Lečiću neće promeniti bez obzira na ishod.

– Lečiću ću biti prijteljica i ako mu presude posećivaću ga u zatvoru i nosicu mu šargarepe i jabuke- zaključila je ona.

PROČITAJTE I 

ŠOKANTANA ISPOVEST EVE RAS: „Nazivali su ga STARKELJOM, a mene STARLETOM“

Glumica priznala da je Tozovac hteo da je napravi pevačicom NIJE USPEO JER MI JE MUŽ BIO LJUBOMORAN!

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić