ESTRADA NA OKUPU: Mira Kosovka neprepoznatljiva, Nada u suzama: „Presrećna sam što sam OVO doživela“ (VIDEO)

Brojne poznate ličnosti okupile su se danas u Kombank dvorani, kako bi primili nagrade za muzičko- estradni doprinos, dok su neki od njih dobili i priznanja za životno delo.

daa51e100b322730258813bb74063bdb47221b34

Jedan od njih je Era Ojdanić, zatim Milena Plavšić, kao i Saša Popović čije je priznanje preuzeo harmonikaš Mikica Gačić.

– Nadam se i iskreno se radujem ovoj nagradi i nadam se da je ona došla zasluženo, kao i mnoge nagrade koje imam do sada – rekla je Milena Plavšić, dok se Nada Obrić zahvalila svima što je nakon brojnih životnih nedaća, nagrađena. 

– Danas je suvišno govoriti bilo šta nakon ovakve nagrade, presrećna sam, to se podrazumeva da sam doživela ovako nešto što je kruna u našem poslu – izjavila je s kendlom u grlu Nada.

fdfd893d2d8c38cc6b773cb32ccc90c2a849fdad

Plaketom se okitio i naš voditelj Zoran Pejić Peja koji nije mogao da sakrije radost, ali i zahvalnost.

– Ovo je kruna mog uspeha. I dalje ću čuvati narodnu muziku, a samim tim svi vi koji ste dobili nagradu ste prošli kroz našu emisiju i čast mi je što vas poznajem – rekao je voditelj.

Dodela statusa istaknutog umetnika dirnula je Željka Samadržića,koji je istakao da je napokon dobio ono što je zaslužio.

– Nakon pedeset godina bavljenja muzikom, napokon sam dobio status koji zaslužujem Hvala vam od srca, u svakom slučaju lepše je uživati u aoplauzu nego u ružnim stvarima. Svako dobro – poručio je Samardžić.

Sve je iznenadio dolazak Dragoslava Mihajlovića poznatijeg kao Kanarinac i njegove supruge Jasne Kočijašević koji nisu mogli da sakriju uzbuđenje i radost zbog nagrade za životno delo.

cdcab0365393a9607bb77dc43a01bbfdf4ecd9e1

– Verovatno sam zaslužila kad sam dobila ovo priznanje, posebno što me čini srećnom je što sam dobila za života, pa ću imati nešto vremena da se radujem – kazala je Jesna Kočijašević.

Mira Kosovka se dugo nije pojavljivala u medijima zato je sve iznenadio njen dolazak, a mnogi je i zbog viška kilograma nisu prepoznali. 

44dc99bebde6372e94e4468f33a7369029384ef2

Najslađi deo ove prestižne dodele nagrada ostavili smo za kraj, diploma je otišla u ruke najmlađe učesnice manifestacije koja se na veoma zanimljiv način zahvalila.

Kakva je atmosfera bila na dodeli nagrada, i ko se sve okitio priznanjem, pogledajte u videu!

Foto: Z. K. Munja/Luka/Elena,
Autor: I. Ankić/D. Bukovčić