Login/Registracija

ESTRADA ISPRATILA ĐAKE U ŠKOLSKE KLUPE: Ovo su bili najvredniji roditelji koji su poranili sa svojim školarcima (FOTO)

Stigao je prvi septembar, datum koji se najčešće vezuje za početak škole, međutim i za nove početke.

Za veliki broj roditelja danas je poseban dan jer će svoje đake ispratiti u školske klupe, a pripadnici estrade brzo su se i pohvalili na društvenim mrežama.

Oni su delili fotke svojih mališana, želeći im srećan početak nove školske godine.

Među prvima, to je učinila Ana Sević čija je ćerkica danas krenula u drugi razred, a mama se potruduila da njena mezimica zablista u teksas suknjici i zelenoj majici.

Nakon supešno završenog prvog razreda, Đorše David ponosno je pokazao ćerku Stašu, koja takođe polazi u drugi razred, a zatim je poslao i poruku ostalim školarcima.

– Staša danas kreće u drugi razred. Srećna, najsrećnija na svetu. Naravno, svim klincima želim sretan polazak u školu. Novi krug u životu krenuo , kao i uvek u septembru- napisao je roker.


U porodici Nikoline i Saše Kapora danas je dupla radost, jer su se sa rančevima na leđima njihova deca, Nikolaj i Nikoleta uputili u školu i vrtić.

Za roditelje, deca ostaju deca koliko god oni porasli, a sa uzbuđenjem je sliku svoje starije mezimice podelila i Jovana Pajić.

– Srećno, moja mala velika– napisala je pevačica.

Danas je posebno srećan Sloba Đurković, čija ćerkica polazi u prvi razred.

Iako još uvek nije vreme za školu, Goga Gačić danas je svoje mališane ispratila u vrtić i predškolsko i počela polako da ih priprema za ovaj datum koji će im u bliskoj budućnosti obeležavati đačke dane.

Vesna Dedić danas je podelila važan savet svim roditeljima.

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić