Login/Registracija

Ena Popov u šoku na Prijinom koncertu: „Bila je zbunjena devojka, nisam mogla da razgovaram sa njom, a gledaj sad“

Nakon sinoćnog spektakla, pevačica Aleksandra Prijović večeras će održati drugi od tri solistička koncerta u Štark Areni.

Uz pevačicu su i večeras njeni najbliži članovi porodice, a među prvima je stigla majka njenog supruga Filipa Živojinovića koja nije štedela reči za snajku.

Brojne kolege došle su da podrže i večeras najveću regionalnu folk zvezdu, a među gostima našla se i voditeljka Ena Popov koja se dugo nije medijski eksponirala i večeras ima samo jedan cilj.

IMG 20230929 WA0034

-Došla sam da se provedem. Imam žensko veče sa prijateljicama i planiram da ga u potpuno iskoristim i da mi bude lepo večeras– istakla je Ena i otkrila da inače ne izlazi često, te da joj je ovo sjajna prilika.

Ne stižem, zato sam večeras posebno uzbuđena. Pogotovo se radujem što idem na koncert devojke koja je odmah posle „Zvezda Granda“ gostovala kod mene u emisiji. Tada je bila jedan zbunjeni devojčurak i pored svog iskustva koje sam tad imala, bilo mi je teško da razgovaram sa njom koliko je bila pod tremom i koliko je bila zbunjena. I sad kad uporedim to i devojku koja danas ima tri koncerta u Areni, mogu samo da kažem svaka čast i izuzetno se radujem njenom uspehu kao žena ženi – rekla je Ena, zatim otkrila koja joj je omiljena Aleksandrina pesma i zbog čega uz muziku ne voli da plače, što možete da vidite u intervjuu na početku teksta.

FILP7513

Podsetimo, prvim od ukupno tri koncerta pred beogradskom publikom u najvećoj koncertnoj dvorani u zemlji Aleksandra Prijović je otpočela svoju regionalnu turneju „Od istoka do zapada“ i ispisala nove stranice muzičke istorije na ovim prostorima.

Atmosfera je bila nabijena elektricitetom, a već na prve tonove numere „Za nas kasno je“ kojom je Aleksandra otpočela svoj nastup i ujedno otvorila svoju regionalnu turneju, prepuna Arena uglas je pevala svaki stih dobro poznatog hita.

Sve detalje koncerta pogledajte u videu.

Foto: Grand,
Autor: I. Ankić/A.Milinković