Login/Registracija

Emina Jahović i Aco Pejović ponovo ODLOŽILI DUET, pevačica poručila: „Ovo je jedan od najtežih perioda, EMOTIVNO SAM SLOMLJENA“

Dugo najavljivani i pripreman duet Emine Jahović i Aca Pejovića uskoro bi najzad mogao da ugleda svetlost dana. Prvobitno je bilo planirano da pesma izađe krajem prošle godine, potom za Dan zaljubljenih, a kako stoje stvari duet će se pred publikom najverovatnije naći 8. marta.

Evo kako je Emina pratiocima na „Instagramu“ pojasnila zbog čega je objavljivanje ovog dueta ponovo odloženo:

– Moji divni fanovi i ljubitelji moje muzike…Dobila sam gomilu poruka u DM vezano za objavljivanje duetske numere sa mojim kolegom Acom Pejovićem na Dan zaljubljenih. Kao što je svima dobro poznato Tursku su zadesila dva jaka zemljotresa, jedan za drugim. Ovo je jedan od najtežih perioda sa kojima se ova zemlja ikada susrela i ja sam, kao i svi građani, emotivno slomljena. Turska je izgubila dosta života i pretrpela je ekstremna oštećenja. U naredna dva dana, ukoliko stvari ovde krenu nabolje, saopštiću vam novi datum objave pesme. Hvala na razumevanju. Voli vas E.

Foto: Printscreen Instagram Emina Jahović

Pop zvezda izuzetno je emotivna, a sve izazove sa kojima se susretala na životnom putu, radosti i boli, umela je tokom godina karijere vešto da pretoči na papir i tako iznedri neke od najvećih hitova posvećenih ženama. Osećajna, krhka, a reklo bi se i ranjiva, pevačica ovih dana prolazi kroz još jedan zahtevan i vrlo bolan period. Tuga Emine Jahović proteklih nekoliko dana velika je, što je otvorilo rane na njenoj duši i izazvalo krucijalne promene u dosadašnjim planovima. Pomenuta ideja nije sprovedena u delo a razlog je tuga Emine Jahović zbog zemljotresa koji je pogodio Tursku. Domovina njenih sinova Javuza i Jamana i njeni žitelji suočeni su sa stravičnom sudbinom. Mnogo ljudi izgubilo je živote i domove, a s tim u vezi smatrala je da je neukusno da u ovom trenutku, dok turski narod pati, objavljuje novu pesmu.

I Aco se složio sa odlaganjem objavljivanja duetske pesme zbog razornog zemljotresa koji je zadesio Tursku.

– Duet je trebalo da izađe. Emina je državljanin Turske i deca su joj tamo. Posavetovali smo se i ja sam joj rekao da ima puno pravo da to ne objavimo zbog velike tragedije koja se desila u Turskoj. Bilo bi bezveze da se u ovim trenucima objavljuje pesma. Odlučili smo da to bude 8. mart. Odmah sam je zvao kada se desio zemljotres. Pitao je kako su joj deca. Što se tiče njene porodice, svi su zdravo i dobro – rekao je nedavno Pejović.

Foto: Z.K.Munja/Instagram/Printscreen Emina jahović,
Autor: A.Dačić