Login/Registracija

„Nečija smrt nije opravdanje da kopiraš“: Elena Kitić optužila koleginicu za krađu pesme i spota: „Praviš žrtvu od sebe“ (FOTO)

Marina Cvetković poznatija kao Mahrina danas je objavila novu pesmu po nazivom „Tu si zauvek“, za koju Elena Kitić tvrdi da je kopija njene pesme „Fobije“ kao i spota za istu.

Naime, Elena je javno istakla kako nema problem kada nekoga inspiriše, ali da je Mahrinin potez muzička i vizuelna krađa, nakon čega joj je ona odgovorila na svom Tik Toku.

Elena Kitić me je optužila na svom storiju da sam ukrala njen spot i pesmu. Kao prvo, pesma je totalno drugačija možda je slično par prvih tonova klavira jer se nama tako poklapalo uz aranžman, druga stavr spot možda jeste malo sličan, ja volim da se inspirišem njenim spotovima i jako je gotivim i dalje je gotivim. Haljina je u boji koja je bila omiljena mojoj baki, a krupnim kadrovima sam želela da iskažem svoju emociju, a ovo su stvari koje se ne diraju. Ja bih volela da joj je bilo sikreno drago što mi je bila inspiracije i ono što moram da dodam jeste da ova pesma nije krađa već je izašla iz srca. Hvala na razmevanju– rekla je Marina.

Kitićeva joj nije ostala dužna, pa je odlučila da stavi tačku na ovu priču i poslednji put se oglasi povodom ove teme.

Prvo nisam znala da je pesma posvećena tvojoj bliskoj osobi i jako mi je žao što si doživela taj gubitak. Što se pesme tiče, sve što sam mogla da čujem je da me pesma jako podseća na moju, da je u istom bpm-u i da ima identičnu gradaciju. Jovan Stefanović i ja smo proveli tri meseca praveći ovu pesmu za koju je potrebno vreme i puno rada, to bi trebala i sama da znaš obzirom da pišeš svoje pesme. Spot smo takođe snimali moji prijatelji i ja i sve naše ideje spakovali smo i snimili kako smo mogli. Trebala bi takođe da znaš koliko je truda i novca potrebno. Radimo isti posao i lepo je inspirisati se drugim ljudima , kao što svi to radimo, ali ovo je isti spot, drugi karakter. Ljuti me što se braniš na način na koji se braniš i praviš žrtvu od sebe. Akcenat ne treba da ti bude nečija smrt i opravdanje zašto si nekoga maksimalno iskopirala i da nam bude glupo da kažemo bilo šta nakon toga. Ali, pošto pričaš o tome na Tik Toku i skupljaš simpatije moram i ja da ti odgovorim. Toliko od mene, stavljam tačku na ovu temu jer mi je previše. Ko razume, razumeće– završila je pevačica.

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić