Login/Registracija

EKSKLUZIVNO Svi detalji RASKOŠNE SVADBE Biljane Sečivanović (VIDEO)

Nakon dve godine čekanja zbog epidemiološke situacije i skoro godinu dana od opštinog venčanja, Biljana Sečivanović i njen izabranik Aleksandar Nedić konačno su upriličili svadbeno veselje.


Ekipa našeg portala imala je ekskluzivnu priliku da na dan venčanja poseti dom mladenaca i uveri se kako teku pripreme za najvažniji dan u njihovom životu.

– Da sam znala da je ovako teško, pozvala bih nekog drugog da organizuje venčanje. Mislili smo da sve možemo sami, već smo se umorili, ali isplati se. Jedva čekam da uđemo u salu koja je klimatizovana i onda žurka do fajronta – izjavila je mlada dok se spremala za crkveno venčanje na koje je, umesto skupocenog automobila, otišla u prelepoj kočiji. 


Nakon svečanog čina, slavlje je počelo već sa trubačima ispred crkve, a mladenci ni u jednom trenutku nisu skrivali sreću što su se konačno i pred Bogom zavetovali na večnu ljubav. 


Raskošno veselje nastavljeno je u jednom beogradskom hotelu, gde se okupilo gotovo pola estrade. Među zvanicama našli su se Ljuba Perućica, Nikolina Kovač i Saša Kapor, zatim Ivana Pavković i Petar Mitić, Srećko Krečar, Milan Dinčić Dinča sa suprugom, potom Vanja Mijatović i Nadica Ademov, kao i voditelji Tihomir Tepić i Zoran Pejić Peja i drugi. 


Čast da otpeva pesmu „Dolazi naše vreme“ za prvi ples pripala je Perućici, a potom se se mladencima na podijumu pridružile i ostale kolege.


Pored Grandovih pevača koji su svojim hitovima celu salu digli na noge, mikrofona se latila i Ana Bekuta i atmosferu dovela do usijanja. 


Mlada je tokom svadbe promenila čaki dve venčanice i jednu haljinu, a ono što je svima zapalo za oko svakako je odlično raspoloženje mladenaca koji su sve vreme bili na nogama. 


Najveća iznenenađenje svakako je bila i svadbena torta na nekoliko spratova, kao i tradicionalno sečenje iste. Mladoženja je prvo parče dao Biljani koja nije skidala osmeh s lica, dok se salom orio aplauz prisutnih.

Sve detalje gala svadbenog veselja pogledajte u videu!

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić