Login/Registracija

EKSKLUZIVNO Lepa Brena progovorila o sinovima: „NE MOŽEMO DA IH ZAŠTITIMO OD PADOVA“

Lepa Brena od početka pandemije korona virusa više vremena provodi po inostranstvu sa suprugom Bobom a kako je već izjavila, u bliskoj budućnosti planiraju da se presele u Ameriku.

Kako je tokom svih ovih godina mnogo radila i zaradila, sada živi rasterećenije i može da organizuje svoj život kako želi. Međutim, ono što će je uvek vezivati za ovu zemlju jesu njena deca, prema kojima je uvek bila brižna i zaštitnički nastrojena.

Iako su već odrasli ljudi, Brena kaže da briga ne prestaje nikad, ali da su kontrolisanja i proveravanja sada prošlost.

– Ono što je trebalo da se kontroliše kontrolisalo se tokom odrastanja, do neke njihove 21, 22 godine kada je trebalo pomoći im da se pronađu i usmere- rekla je pevačica u emisiji “Grand magazin“, pa uporedila brigu o deci sa brigom o biljkama.

– Ja sam uvek smatrala da je dete kao mlado drvo koje kada posadite privežete pored dva drvena stuba  pa se priveže sa gumom, da ga ne privlači previše ni na jednu ni na drugu stranu. Tom drvetu ili tom detetu treba dati ljubavi, snage, motivacije da izdrži sve ono što će život da mu donese. Mi našu decu ne možemo da zaštitimo od padova ali je važno naučiti ih da ustanu. Onog trenutka kada postanu stabilni i jaki, roditelji se smire– izjavila je Brena.

Ne krije da su viđenja sa decom otkako su odrasla ređa, ali su zato pozivi svakodnevni.

– Redovno ih zovem, da vidim šta su ,kako su, da imamo dobru komunikaciju. Detetu treba pružiti sve ono što mu treba, a onog trenutka kada raširi krila i želi da poleti iz gnezda to znači da ste uspeli kao roditelj da mu date sve da on može da ide sam– zaključila je ona.

POGLEDAJTE I:

Brena lupila ŠAMAR voditelju: “Je l’ sam ti rekla da me to NE PITAŠ!?“ (VIDEO)

TRI FRIZURE Lepe Brene koje su UVEK U TRENDU i svima dobro stoje

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: T. Bogavac