Edita progovorila o Indi: „Nismo imale sreću da to ostane nezapaženo“

edita i indi

Video tuče Edite i Indi Aradinović prepričava se još uvek, a mlađa sestra je za medije otkrila da im je majka obema nakon incidenta očitala lekciju.

Mediji su susreli pevačicu Editu Aradinović na aerodromu, zatraživši od nje komentar u kakvim je sada odnosima sa starijom sestrom Indi.

– U normalnim smo odnosima. Stvarno je sve okej. Nismo imale sreću da to ostane nezapaženo, video je zaboravljen posle tri dana jer se u “Zadruzi” dešavaju mnogo bitnije stvari. Mama nas je izgrdila – našalila se Edita za Blic, pa se potom osvrnula na komšiju koji je pustio u etar famozni video:

453f28c9f6392aa99b70d9cfe30c8c2d855fd97f

– Ne znam, nisam ga još videla, ne znam kako izgleda, volela bih da ga vidim, znatiželjna sam, imam tu sreću da me sve mnogo me zanima. Zašto se neko setio da to uradi i da li su mu trebale pare. Možda nije znao ni ko smo. Ništa mi nije jasno, znam da su mu od tog dana zavese zatvorene, možda se stidi.

Podsećanja radi, nepoznati komšija pustio je u medije brutalni okršaj dve sestre koje su se pored psovanja, udarale, čupale i vikale, a javnost je bila šokirana skandaloznim ponašanjem dveju pevačica.

Foto: Instagram editaaradinovic,
Autor: A.Dačić