Login/Registracija

Džidža prokomentarisala TUČU KOLEGINICA, pa objasnila šta je probem: „Tukla sam se i ja, ALI U KUĆI“

Za razliku od nekih njenih kolega i koleginica koje ne prate medijske naslove kako ih ne bi bolela glava, Aleksandra Stojković Džidža priznaje da voli da čita estradne vesti i da se uvek zadrži na onim „sočnim“.

Svi se uvek zadržimo na nekom skandalu. To nekako zagolica. Skoro sam pročitala Džidža se podvrgla ozbiljnom zahvatu, tako nešto. Ja brže bolje da pogledam, kad ono… šiške – rekla je pevačica kroz smeh.

Na pitanje da prokomentariše aktuelnu tuču njenih koleginica, sestara Indi i Edite Aradinović, rekla je da nema komentar, ali da joj je cela stvar sumnjiva.

– Ne bih komentarisala tu tuču. Poslali su mi taj snimak. Takve stvari se dešavaju, ali dešavaju se u kući. Ja sam se tukla sa mojim bratom kad sam bila mala i mi smo se tukli u kući. Nije ovo nikakav hejt na njih, ja ih gotivim i jednu i drugu, ali ko zna zašto se to desilo u tom trenutku i u toj ulici. Ljudi u tim momentima nemaju svest i dožive pomračenje. Treba biti svestan de će danas čovek radije da snima nego da razdvoji ljude – kaže pevčaica za „Kurir“.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S. Čumić