Login/Registracija

Džejeva ćerka OTKRILA NEPOZNATE DETALJE o ocu: Voditeljka nije mogla da ZAUSTAVI SUZE

Pre više od godinu dana napustila nas je muzička legenda Džej Ramadanovski koji još uvek svakodnevno živi u sećanjima svojih bližnjih.

Ćerka pokojnog pevača, Marija Ramadanovski, odlučila je da ispuni svoj san i krene očevim stopama te je nedavno objavila pesmu pod nazivom „Od kad nisi ti kraj mene“ posvećenu upravo njemu koja je izazvala lavinu emocija te je voditeljka Jovana najavila kroz suze.


– To je posveta mom ocu i nadam se da ću nastaviti dalje da radim, ako bih bila bar jednu trećinu svog oca bila ih presrećna. Ne očekujem previše iako je on moj otac, ona je neka druga priča- rekla je Marija.

Džej je oduvek važio  za velikog boema i čoveka koji je svima nesebično pomagao, a njegovi prijatelji ostali su velika podrška njegovoj ćerci.

– Što se tiče njegovih prijatelja tu su uz nas svakodnevno, a što se tiče estrade ja nisam neko ko se eksponirao, pa masu njih ne poznajem lično tako da ne očekujem pozive ni pomoć. Mislim da svi koji su trebali da budu tu su i bili, a oni koji nisu, ne znam šta da kažem…- ispričala je Marija.


Ipak Džeja smo kao velikog veseljaka upoznali na sceni, a malo ko zna kakav je on bio privatno.

– Generalno je uvek bio isti, obično su javne ličnosti u javnosti jedno, a privatno drugo, kod njega to nije postojalo. Bio je isti na sceni, u kafiću, u diskoteci, uvek je bilo zezanje, smeh, igranje, lupanje. Prosto takav je čovek bio, satkan od te energije. Kao otac je bio jako brižan, mada je bio strog u smislu da je morala da se zna neka granica- otkrila je pevačeva ćerka.

Foto: Instagram/ Printscreen,
Autor: J. Jović