Login/Registracija

Džejeva ćerka otkrila koju očevu želju će ispuniti, pa progovorila o njegovim kolegama

Marija Ramadanovski, ćerka pokojnog pevača Džeja Ramadanovskog odlučila je da ispuni veliku očevu želju i da počne da se bavi pevanjem., 

Marija će se oprobati u pop žanru i već je izabrala pesme kojima će se predstaviti publici.

– Ništa još ne znam. Ako Bog da, pravićemo i promociju, ali još ništa ne znam. Javljaju se ljudi, nude mi neke pesme, otprilike sam izabrala, ali je još uvek sve u fazi dogovora, pregovora. Glupo je da pričam unapred – ispričala je Marija za „Svet“, a zatim se osvrnula na izjave pojedinih pevača estrade koji su javno nudili pomoć Džejevoj porodici nakon njegove smrti.

– Tata je imao prijatelje na Dorćolu sa kojima je odrastao i ti prijatelji, van estrade, i dalje su uz nas i tako će uvek biti. Zadnjih godina nije se ni sa kim sa estrade družio intenzivno, bar da ja znam. Kroz život je imao dosta njih sa kojima je bio blizak i sarađivao, ali u poslednje vreme ga niko nije zvao niti su se viđali – rekla je Marija za pomenuti list.

Ona je ispričala da se sa tatinim kolegama nije čula, ali da je u kontaktu sa njima bila njena starija sestra Ana.

– Mene niko nije zvao jer se ja ne družim sa poznatima, njihovom decom, nisam deo estrade. Prosto, nemamo kontakt. Boban Rajović, Aca Lukas, zvali su sestru Anu. Oni su u poslednje vreme bili prisutni u njegovom životu. I ne očekujem da zove pola estrade. Većinu i ne poznajem – objasnila je Marija.

Podsetimo, legendarni pevač preminuo je 6. decembra 2020. godine.

„Otišao je ambasador radosti“ Saša Popović se dirljivim rečima oprostio od Džeja

NEĆETE PREPOZNATI PESMU: Aleksandra Bursać i Janko Ristanović snimili cover OVOG velikog HITA (VIDEO)

Foto: Instagram,
Autor: D. Bukovčić