Login/Registracija

Džej mu je DAVAO VELIKE PARE kao dečaku, a onda mu je Joca uradio jedan od NAJVEĆIH HITOVA

Pored pevanja i svog standardnog posla, nekadašnja zvezda Granda Joca Stefanović bavi se muzičkom produkcijom  i može da se pohvali da je još kao maloletni dečko radio sa najvećim pevačkim zvezdama.

Malo ko zna da je upravo ove pesme Joca aranžirao- Sa 16 godina sam radio aranžman za pesmu Dejana Matića “Niko i neko“  koja mi je otvorila put ka uspehu. A već naredne za Džeja “Imati pa nemati“. Obe pesme su bile na Grandovom festivalu, Dejanova pobedila a Džej je osvojio drugo mesto- ispričao je Stefanović u “Grand magazinu“.

Pevač je otkrio da je saradnja sa Džejom bila nešto najlepše što mu se desilo jer ga je još od malih nogu gledao kao uzor- Bio sam u gradu jedno veče, otac me je zvao da kaže da je došao Džej u studio i ja sam doleteo kući. Neverovatan je osećaj kad takva legenda dođe kod tebe i hoće da snima. Ta pesma “Imati pa nemati“ je trebalo drugačije da zvuči, nešto poput Harisa Džinovića ali kada ju je Džej otpevao na svoj način, ostao sam nem. Od njega sam inače naučio mnogo o životu i muzici– otkrio je Joca.

Ono što ga je kod pokojnog pevača najviše fasciniralo bilo je to džentlmensko ponašanje- Baš je bio džek. On dođe kod nas kući, nas je troje dece i svakom da po pet hiljada dinara. To je bila ogromna cifra naročito za nas kao decu. Nisam hteo da uzmem ali nije hteo da čuje- seća se Joca.

POGLEDAJTE I:

Joca Stefanović SPONTANO SEO ZA KLAVIR u studiju, i počastio ceo Grand OVOM PESMOM! (VIDEO)

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac