Login/Registracija

Džehva OTVORILA DUŠU O TEŠKOM PERIODU: „Tada sam rekla MENJAM ŽIVOT SEBI I SVOJOJ PORODICI“

Jedna od trenutno najtraženijih zvezda na Balkanu Teodora Džehverović, može se pohvaliti uspešnom karijerom koju je vredno gradila u prethodnih sedam godina.

U surovom svetu javnog života i velike konkurencije, put do uspeha nikome nije zagantovan, sa čim se slaže i Teodora koja je kao tinejdžerka odlučila da preuzme stvar u svoje ruke i ne osvrće se na predrasude okoline.

Sa 17 godina prijavljuje se za učešće u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ u tada ne tako sjajnom periodu za njenu porodicu.

– Mislim da sam se zaista tako rodila, da mi je Bog to dao i da je ovako moralo da bude. Imala sam veliku sreću, ali pored toga sam zaista verovala. U momentu kada sam ja odlučila da se prijavim za takmičenje, moja porodica i ja imali smo težak period i ja sam tada rekla:“ Menjaš svoj život i njihov sada“, i tako se i desilo- rekla je u emisiji „Među nama“.

Iako danas ubira plodove vrednog rada i izuzetno je tražena i voljena od strane publike, priznaje da put do ostvarenja snova nije bio lak.

– Ja uvek potenciram to odakle sam ja došla i da sam ja zaista počela od nule, možda čak ne i nula, minus. U mestu odakle sam ja došla je bila misaona imenica baviti se pevanjem i muzikom. Niko, apsolutno niko nije verovao, od mojih prijatelja, bliskih ljudi, maminih prijateljica to je zaista bilo nemoguće- otkrila je Džehva koja tvrdi da je sve moguće ukoliko zaista verujete u sebe.

Teodora će se uskro naću u žiriju novog muzičkog takmičenja koje će se emitovati na IDJTV HD, gde će neosporno pružati podršku mladim muzičkim nadama.

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić